fbpx

44X Sales with Impactful KOL

44X sales dengan jasa KOL management

We help Brand find the best KOLs to sell products, so they can scale-up sales and become a market leaders.

44X sales dengan jasa KOL management

127+ Brands Working with Us

Kenapa Brands Harus Menggunakan KOL?

ROI 8X

Strategi KOL yang tepat bisa meningkatkan penjualan dan ROI yang lebih tinggi dibandingkan dengan strategi pemasaran yang lain.

Word of Mouth Cepat

Dengan penggunaan KOL, Brand akan semakin banyak dibicarakan orang dan semakin membuat audience penasaran sehingga dengan cepat audience langsung cekout produk kamu.

Audience Trust KOL

88% customer membeli produk dari rekomendasi KOL yang didapatkan di social media. Sehingga jika Brand kamu menggunakan KOL besar kemungkinan penjualan kamu akan meningkat karena customer kamu percaya apa yang disampaikan KOL.

Brand Potensi Viral

Dengan KOL yang tepat dan content yang menarik besar kemungkinan Brand kamu punya potensi viral yang besar, dan dari viral ini awareness dan penjualan Brand kamu akan meningkat, kamu punya peluang cepat untuk jadi market lead.

See Our Brand Success Story

We help for more than 127+ Brands to grow their market. Start from FMCG, Tech, Electronics, Apps, and various kind of industries. Let’s achieve the ROI together!

Strategi KOL dari Kita untuk Brand Kamu

Execution + Data + Ideation + Ex

Flife

Punya keinginan meningkatkan kredibilitas produk dengan cepat, kami menyarakan Flife untuk menggunakan Brand Ambassador. Kami membantu dalam pemilihan KOL, background check, sampai proses dealing. Hasilnya dalam 1 bulan Flife dengan cepat dikenal audiencenya, penjualan Flife juga meningkat di e-commerce

Agatis

Bertekad ingin mengalahkan big kompetitor melalui content, kami membantu Agatis melakukan riset, pembuatan narasi, brief, dealing, hingga memonitor KOL untuk content Agatis. Hasilnya dari content tersebut berhasil membuat Agatis viral di Tiktok, dan Twitter, penjualan Agatis meningkat hingga berhasil masuk 52+ Book store dan mendapat ratusan agen, dan distributor pensil.

Gree

Kami membantu Gree mencari KOL yang memiliki kemiripan dengan produk Gree, akhirnya kami memilih Agatha Chelsea. Hasilnya 97% mitra bisnis merasakan makna pesan yang ingin disampaikan dan Gree berhasil mendapatkan ribuan mitra bisnis elektronik.

Saviosa

Sebagai Brand baru foto – foto produk milik Saviosa hanya menunjukkan kemasan dan produknya itu sendiri. Kami membantu Saviosa memilih KOL untuk foto productnya, sehingga dapat membantu audience melihat impact yang mereka dapatkan setelah menggunakan produk Saviosa.

Kata Mereka tentang Bithour

ROI 9X

Bithour bantu kita risetin KOLnya sampe kasih Brand impact. Bithour juga bantu dealing, bikin brief campain, sampe bantu review hasil video KOLnya. ROI kita sampe 9X semenjak pake KOL dari Bithour. Sekarang Brand kita mau lanjut campaign dan tetep Bithour yang bantu pilih KOLnya.

Dewi

Marketing Director

Beneran Viral

Dari milihin KOL, dapetin rate card sampe dealing semua Bithour yang kerjain, mereka juga open saran dari kita untuk KOLnya. Campaign kita sampe viral, Gramedia sama paperclip sampe minta kita untuk stock produk di book store mereka.

Ayel

Brand Manager

All in One KOL

Awalnya kita kesusahan nyari KOL yang personanya sama kaya produk kita, tapi Bithour kasih kita banyak pilihan ada engagement rate, followers, sampe Brand impact juga lagi datanya gak pake lama kita langsung pilih Agatha Chelsea dan langsung eksekusi web seriesnya.

Logo Gree Box.webp

Catrin

Brand Manager

Dapet Ratusan Supplier

Waktu launching new Brand kita bingung banget mau pake massive KOL aja atau Brand Ambassador dan Bithour nyaranin pake 1 KOL aja yang dijadikan BA. Penjualan kita naik banget dan sekarang kita punya ratusan agen dan supplier yang bantu jualin produk kita.

Selfi

Business Owner

gojek logo 1.png

Founder Notes

As a marketer, we understand that every decision you need to make should be data-driven, not just creative, for it to convey how it can solve the audience’s pain points. In addition, a growth in market share and reaching ROI while also maintaining the company’s stability is also as important. This is why we also provide a brand club that keeps you up-to-date with the latest trend and insight from other brands that are experts in their field

By these, I am grateful that Bithour has served numerous satisfied clients,
and I hope you can be the next.

Deodatus Utomo

CEO of Bithour Production

wall s logo 1.png

Scaleup Your Brand with Impactful KOL

Contact us to get started on your digital journey

Yang Selalu Brand Tanyakan

Adalah media promosi berupa video yang dibuat untuk memperkenalkan atau memasarkan produk atau layanan dalam bentuk visual yang kreatif dan cerita yang menyentuh sentimental audience. Tujuannya untuk meningkatkan penjualan, ROI, dan market share Brand.

Pembuatan video iklan di Bithour selalu berdasarkan pendekatan yang data-driven dengan gratis story board tanpa batas. Kami juga ber-partner dengan 77+ sutradara iklan, sehingga video iklan yang kami kerjakan selalu relevan, impactful, dan memberikan ROI terbaik.

Sepanjang tahun 2023 lalu 73% audience memiliki potensi untuk membeli setelah melihat konten video iklan. Video iklan juga memiliki kekuatan pada storytelling sehingga dapat menciptakan emotional connection yang tinggi dengan audience dan mendorong mereka untuk take action dengan cepat.

Telah menjadwalkan meeting dengan Bithour Jadwalkan sesi konsultasi gratismu segera!

Tersisa 2 slot minggu ini!

Lawrence Tope

Marketing Director, AdTiger

The Indian ecom market is valued at $54 billion and counting. In this masterclass, you’ll learn exactly how to tap in and take a slice of the pie. Lawrence Tope and Vipul Garg will unveil their battle-tested 5-step strategy, which has helped them scale multiple brands in diverse niches (from health and wellness to fashion accessories) from 0 to $200,000/month with COD. You’ll learn how to test and validate winning products, build seamless checkout flows, boost your confirmation rates, and improve delivery success. You’ll find out the best way to leverage the absence of TikTok in India, allowing for easy creative testing on Meta. As a bonus, you’ll walk away with a checklist, a selling price calculator, and a breakeven ROAS + CPA calculator. Don’t miss this chance to become a key player in India’s ecommerce revolution.

Tentang Lawrence:

Lawrence Tope is the Marketing Director at AdTiger (HKEX listed company), that has a developed technology platform (AdTensor) making ad creatives more efficient, reducing costs, increasing acquisitions and ROI.

Vipul Garg

Co-Founder & CEO, vFulfill

The Indian ecom market is valued at $54 billion and counting. In this masterclass, you’ll learn exactly how to tap in and take a slice of the pie. Lawrence Tope and Vipul Garg will unveil their battle-tested 5-step strategy, which has helped them scale multiple brands in diverse niches (from health and wellness to fashion accessories) from 0 to $200,000/month with COD. You’ll learn how to test and validate winning products, build seamless checkout flows, boost your confirmation rates, and improve delivery success. You’ll find out the best way to leverage the absence of TikTok in India, allowing for easy creative testing on Meta. As a bonus, you’ll walk away with a checklist, a selling price calculator, and a breakeven ROAS + CPA calculator. Don’t miss this chance to become a key player in India’s ecommerce revolution.

Tentang Vipul:

Vipul is an internet entrepreneur who's previously built a US$7-figure software company and is currently building an ecom powerhouse, vFulfill, for Indian ecommerce+ and enables ecom entrepreneurs worldwide to launch a profitable & scalable eCom business in India.

Jess Vassallo

Chief Growth Officer, Mindvalley

If you play your marketing cards right, you can cash in big during the holidays. Jess Vassallo, a world-class email marketer, will let you swipe her 6 signature revenue-driving automations that have proven to pull in $100K/ month. You’ll find out why ads aren’t enough and how to get sales via email instead. Jess will walk you through her BFCM launch and engagement sequence that will maximize your Q4 earnings thanks to personalization, early access perks, and targeted customer communication. You’ll get the secret sauce for turning holiday shoppers into year-round spenders and get simple upsell strategies to implement right away. Finally, you’ll get an insider look at exclusive million-dollar case studies from the fashion, beauty, and wellness industry. Grab a seat to Jess’ masterclass and get ready for a record-breaking BFCM!

Tentang Jess:

Jess Vassallo is the founder and CEO of Evocative Media, an ecommerce growth marketing agency based in Sydney, Australia. Specializing in cross-channel digital marketing, Jess and her team of a-players have successfully generated more than $250 million in tracked revenue for their DTC clients through email and SMS marketing, paid social, and paid search. Since 2014, Jess has been pioneering positive change in digital marketing by focusing on holistic, data-led strategies and advocating for more transparency in the industry.

Marisha Lakhiani

Chief Growth Officer, Mindvalley

Essential for VSL campaigners, Marisha Lakhiani’s masterclass is unmissable. As the driving force behind Mindvalley’s marketing triumphs, Marisha reveals her 5-simple-test strategy that has boosted VSL revenues tenfold. Discover her best pricing tactics to lift VPC by over 40%, learn which sales page elements can boost conversions by 30%, and find out how her unique hooks and creatives have enhanced ROAS by 30%. Marisha will also share counter-intuitive tips and tricks, all proven to significantly improve ROAS and conversion rates. Get ready for a session packed with actionable insights from a top-tier marketing expert.

Tentang Marisha:

Marisha Lakhiani is a marketing maven with an exceptional track record of transforming businesses and driving exponential growth. With a unique blend of art, science, and technology, she has mastered the art of crafting cutting-edge marketing solutions that deliver outstanding results on autopilot. She currently serves as the Chief Growth Officer at Mindvalley and is the driving force behind a staggering $150 million in revenue.

Roman Khan

Founder, Peak 21.io

Grab a front-row seat to find out how this modest electronics DTC brand went from $100 in sales per day to $200M revenue in under 2 years. Roman Khan will take you behind the scenes of Raycon, teaching you how to pick the right product and create a cohesive marketing strategy around it. You’ll see what Raycon did in each year of its growth – from landing pages and ad creatives (year 1) to influencer marketing (year 2) and YouTube (year 3) – he’s revealing the entire framework. Join Roman live and learn how you can adapt his proven strategies to grow your ecom business.

Tentang Roman:

Roman buys & operates the leading DTC brands of tomorrow—Grew Raycon, Linjer, Nutrition Kitchen, and other brands to 9-figures without any external funding.

Referrer